До 19 вересня триває всесвітня учнівська акція з прибирання | Трибуна

image
7 Вересня 2020, 00:55
Поділитися:

Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» для учнівської молоді розтягується в часі та просторі. Цього року подія розпочалася 1 вересня та завершиться 19 вересня. Протягом цього часу українці разом із мільйонами громадян у 180 країнах виходять заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Про це повідомляє Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World».

Організатори пропонують учням робити індивідуальні та сімейні прибирання, фото до і після, публікувати в соціальних мережах з  хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine.

Особливістю акції 2020 року стало суворе дотримання карантинних норм: маски, рукавички, соціальна дистанція  та правила техніки безпеки, ідеться в оголошенні.

Ініціатори також оголосили конкурс на визначення найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання оголосили серед закладів загальної середньої освіти в 24 областях України.

«Правила прості! Важливо опублікувати анонс проєкту із закликом приєднуватися на інформаційних ресурсах навчального закладу, взяти участь та реалізувати активності в рамках Всесвітнього дня прибирання з 1 по 19 вересня, підбити підсумки та заповнити результати в онлайн анкету за посиланням: https://cutt.ly/mfqoaVq до 22 вересня 2020 року», – наводять у пресрелізі слова Юлії Мархель, голови оргкомітету Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Переможців та найактивніших індивідуальних учасників прибирань визначать вже 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах School Recycling World, вказують в організації.

Детальніше про умови участі можна дізнатися в положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR.

Читайте також

Екологічна карта: чи ефективно прибирають у Броварах сміттєзвалища після скарги? – ФОТОСортувати, щоб не потонути у власному смітті. ВІДЕО

Перегляди публікації: 69

Джерело: Трибуна – Бровари