До 10 років в’язниці за розбій. Спливли нові факти про затриманого 13 листопада

image
15 Листопада 2019, 18:04
Поділитися:

13 листопада на одній з броварських вулиць чоловік напав на жінку та, погрожуючи ножем, забрав у неї телефон. Тоді поліція затримала кривдника «за гарячими слідами». Сьогодні пресслужба національної поліції повідомила про ще одне розбійне пограбування, яке раніше вчинив чоловік. Тепер йому загрожує до 10 років тюрми.

Зі слів правоохоронців, аналогічне правопорушення відбулося за день до нападу на жінку. Зловмисник відібрав у 18-річного хлопця гроші – 190 грн. Потерпілий упізнав свого кривдника завдяки публікаціям правоохоронців, після чого одразу повідомив про це поліції.

Правоохоронці перевірили та встановили причетність уже затриманого 26-річного молодика до нововиявленого злочину. У скоєному підозрюваний зізнався.

У зв’язку з цим слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України – «розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм».

Тепер затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 10-ти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Погрожуючи ножем, захотів «отримати» телефон: поліція затримала злодія. ВІДЕО
50 комплектів новітніх радіостанцій отримають поліціянти Київщини
Броварські поліціянти затримали викрадачів автомобіля

Джерело: Трибуна Бровари