До 10 років ув’язнення загрожує водію, який збив людей на Майдані Незалежності

image
30 Жовтня 2020, 18:43
Поділитися:

Водію, який на смерть збив двох чоловік та чотирьох поранив загрожує до 10 років ув’язнення. Наразі поліція затримала 65-річиного водія Джипа Land Rover, яки вчинив страшну ДТП на Майдані Незалежності.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував причину масштабної автопригоди.

-Сам водій після затримання дав показання, що він втратив свідомість та контроль над автомобілем. Громадянин Юрій Н. затриманий поліцією. У нього відбираються проби крові і сечі для перевірки факту чи не перебував він під дією наркотичних або лікарських препаратів. Тест Драгер на місці трагедії не показав наявність алкоголю в крові. Але більш точні результати дасть аналіз крові і сечі, – написав Антон Геращенко.

Слідчими поліції Києва буде пред’явлено підозру за частиною 3, статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил огрядного руху що спричинило загибель двох і більше осіб.

Антон Геращенко наголосив, що Правила дорожнього руху України – чітко вказують, що заборонено «керувати транспортним засобом у хворобливому стані, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, які  знижують швидкість реакції».

Міру відповідальності водія буде визначати суд.

Наталка Марків

 

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ