ДНЗ на вул. Момота: другий старт затягується

image
8 Листопада 2019, 13:59
Поділитися:

Будівництво ДНЗ на вул. В. Момота, 46-а в місті Бориспіль розпочалося у вересні 2017 року. У грудні 2019-о заклад планували ввести в експлуатацію. Але не так сталося, як гадалося.

Забудовник, який виграв тендерні торги, виявився недобросовісним, на розірвання договору знадобився час. Нині будівництво досі «заморожене», уся документація застаріла. Підприємство ТОВ «Трест Бориспільсільбуд», (керівник Олександр Сич) як генеральний проектувальник закладу проводило коригування проекту. За словами Сича, процес комплексної експертизи відкоригованого проекту затягнувся.

Днями Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук повідомив «Вістям», що експертиза завершена, підготовлена тендерна документація, і знову буде оголошуватися тендер.

Коментуючи перспективи відновлення будівництва, перший заступник міського голови Микола Корнійчук зазначив, що кошти на ДНЗ зарезервовані (майже
20 млн грн.).

«Цієї суми вистачить, щоб відновити будівництво садочка. Взимку можна і стіни гнати, і робити перекриття. Усе залежить від того, наскільки швидко вдасться завершити тендерні процедури і хто стане забудовником», — підсумував Корнійчук.

Стало відомо, що ПрАТ «Бориспільсільбуд» планує взяти участь у тендері.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама