Для забезпечення комфорту і безпеки фастівчан

image
6 Березня 2019, 12:06
Поділитися:

128 – така у Фастові загальна кількість зупинок на 18 автобусних маршрутах загального користування, на яких здійснюють пасажирські перевезення вісім фізичних осіб-підприємців та одне Товариство з обмеженою відповідальністю. З метою забезпечення комфорту і безпеки фастівчан, формування оригінального естетичного вигляду міста на більшості – 66-ти зупинках встановлено сучасні зупинкові комплекси.

Їхнє оновлення триває.Про що проінформувала на минулій апаратній нараді завідуюча сектором торгівлі та транспорту виконавчого комітету Тетяна Кабанець. Вона розповіла, що для того, щоб мешканцям нашого міста було зручно очікувати на громадський транспорт, минулого року КП «Фастів-благоустрій» закупило за рахунок міського бюджету та встановило 10 зупинкових комплексів.

Комісійно, обов’язково у складі сектору капітального будівництва, спеціаліста відділу містобудування та архітектури та представника КП «Фастів-благоустрій», проводиться обстеження ділянок для перспективного розміщення зупинок або заміни чи реконструкції комплексів. Визначаються місця на вулицях та дорогах, які відповідають вимогам відповідних нормативно-правових документів та державних будівельних норм. Питання облаштування зупинкових комплексів по місту стоїть постійно на контролі та розглядається на координаційній раді з питань безпеки дорожнього руху та організації автомобільного пасажирського перевезення. 

Додаток Розмір
DSC00691.JPG 317.87 KB

Джерело: fastiv-rada.gov.ua