Для тих, хто збирається у подорож: аеропорт «Київ» не працюватиме 10 днів

image
2 Вересня 2019, 14:40
Поділитися:

Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського («Жуляни») буде закритий на прийом та випуск літаків протягом 10 днів, повідомляє пресслужба аеропорту.

«Міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського не обслуговуватиме пасажирів протягом 10 днів, з 9:00 2 вересня до 9:00 12 вересня 2019 року, в зв’язку з проведенням поточного ремонту злітно-посадкової смуги. У цей період рейси авіакомпаній, що базуються в столичному аеропорту, будуть обслуговуватися в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», – заявили в пресслужбі.

Як повідомляє заступник генерального директора аеропорту «Борисполя» Євген Дихне на свої сторінці у соцмережі FB, рейси розподілять між терміналами D і F. Таке рішення є плановим і на регулярність інших рейсів не вплине.

«З терміналу D будуть вилітати пасажири Alitalia, Pegasus Airlines, Мотор Січ. Рейси Belavia і LOT (з Жулян) також будуть обслуговувати в терміналі D. В терміналі F будуть обслуговуватися рейси авіакомпаній Wizz Air, Ernest Airlines, Buta Airways, Jonika Airlines, Vueling Airlines», – повідомив пан Дихне.

Джерело: Трибуна Бровари