Для різнокольорових бешкетників облаштували нову оселю: як живуть у Київзоо папуги-монахи, – ФОТО

Для різнокольорових бешкетників облаштували нову оселю: як живуть у Київзоо папуги-монахи, – ФОТО
15 Березня 2024, 15:54
Поділитися:

У Київському зоопарку папуг-монахів переселили до нової вуличної оселі. Для зграї зелених бешкетників створені усі необхідні умови.

Про це повідомили в пресслужбі Київзоо.

У Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахівУ Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахівУ Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахів

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

У Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахівУ Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахівУ Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахівУ Київському зоопарку облаштували літні домівки для папуг-монахів

Весна для птахів – це особливий час, коли вони активно готуються до створення нових родин та появи пташенят. У цей період, коли природа прокидається від зимового сну, ми особливо уважно стежимо за нашими пернатими мешканцями Київзоо. Тож із приходом перших теплих днів наші птахи переселяються до сонячних вуличних осель, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в пресслужбі Київзоо, спеціально для папуг-монахів обладнали нову оселю. Тепер за витівками зграї зелених бешкетників можна спостерігати у їх літньому будиночку одразу за фазендою сіамангів на Центральному вході зоопарку. Для їх відпочинку та життя є все необхідне.

Ми також писали про те, що у столичному зоопарку на свої озера повернулися пелікани. 16 рожевих та 4 кучерявих пеліканів тепер зустрічають відвідувачів у озері біля Центрального входу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua