Для підприємства МВС куплять новий ліфт за 2,5 млн гривень

Для підприємства МВС куплять новий ліфт за 2,5 млн гривень
13 Квітня 2023, 19:00
Поділитися:

13 квітня 2023 г. 18:46

Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ (МВС) оголосило тендер, щоб придбати новий підйомник. Замовник врахував в очікуваній вартості закупівлі й послуги зі встановлення підіймально-транспортувального обладнання. Майбутній переможець тендеру, який запропонує найвигіднішу для держустанови МВС ціну, повинен буде встановити ліфт, готовий до експлуатації, не пізніш як на початку червня.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згадана державна установа готова заплатити 2 млн 585 тис. 600 гривень за ліфт та супутнє обладнання (включно зі встановленням підйомника).

Відкриті торги з особливостями на закупівлю цього підіймально-транспортувального обладнання призначені на 17 квітня 2023 року.

Строк поставки товару й виконання робіт – до 5 червня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Особливість електронних торгів під час дії воєнного стану полягає у тому, що Кабінет міністрів наприкінці 2022 року так змінив правила проведення аукціонів на Prozorro, що до кінця війни торги у системі електронних закупівель скасовані.

Тимчасово (до кінця війни) переможцем тендерів визнається учасник, який серед інших одразу запропонував найнижчу ціну за товар чи послуги.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у березні витрачав Обухів

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона