Для офіційних заходів із Зеленським ДУС закупило ювелірні прикраси

image
27 Липня 2022, 19:59
Поділитися:

27 липня 2022 г. 19:48

Для проведення заходів та офіційних прийомів за участю Президента України Володимира Зеленського Державне управління справами (ДУС) купило низку ювелірних виробів. У липневому замовленні – сережки від відомої української дизайнерки ювелірних виробів Валерії Гуземи та брошка-півник.

Як KВ стало відомо з оголошень електронної системи публічних закупівель ProZorro, 20 липня 2022 року Державне управління справами закупило у дизайнерки ювелірних виробів Валерії Гуземи (ФОП “Гузема Валерія Михайлівна”) та ТОВ “Гуня проджект” (**) ювелірні прикраси для проведення заходів та офіційних прийомів за участі Президента України Володимира Зеленського. На прикраси загалом витратили 31,7 тис. гривень.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з опублікованою документацією, у Валерії Гуземи замовлено дві одиниці ювелірних виробів, а саме сережки на загальну суму 25,5 тис. гривень (1 шт. за 15,22 тис. гривень та 1 пару за 10,27 тис. гривень).

У ТОВ “Гуня проджект” ДУС за 6,2 тис. гривень купило брошку-півника.

Читайте: Васильківщина шукає таланти для створення пам’ятного знаку славнозвісному васильківському півнику

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, Валерія Гузема була зареєстрована як ФОП у 2014 році у Києві. Основний вид діяльності – роздрібна торгівля годинниками та ювелірними виробами в спеціалізованих магазинах.

За інформацією на офіційному сайті дизайнерки, Валерія Гузема випустила свою першу ювелірну колекцію у 2016 році. Згодом її продукція почала отримувати популярність серед українських селебріті, зокрема, її вироби можно було побачити у Джамали та Анастасії Каменських. Також в дописах на сторінці Instagram Guzema Fine Jewelry часто з’являються фото першої леді України Олени Зеленської у ювелірних виробах Валерії Гуземи – востаннє це були піни та сережки, які Зеленська вдягнула під час офіційного візиту до США. Окрім першої леді, із ювелірною продукцією Гуземи на сторінці в Instagram та сайті Guzema можно побачити фото американської акторки українського походження Міли Йовович та Голови Європейського парламенту Роберти Метсола.

Читайте: Платформа United24 за допомогою Олени Зеленської збирає гроші на реанімобілі

ТОВ “Гуня проджект” було зареєстровано у 2018 році в Києві. Статутний капітал складає 155 тис. гривень. Основний вид діяльності – виробництво господарських і декоративних керамічних виробів. Бенефіціари: Наталя Каменська та Марія Гаврилюк (директор).

На сайті guniaproject зазначається, що GUNIA – це бренд виняткових речей, які виробляються на ресурсі української та світової культур. В своєму дизайні GUNIA інтерпретує естетику різних епох та опікується відродженням та розвитком традиційних ремесел.

За даними Clarity Project, в результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Гуня проджект” уклало 20 договорів на загальну суму 619,23 тис. гривень. Замовником за цими договорами є Міністерство юстицій України (8 договорів на 359,34 тис. гривень) та Державне управління справами (12 договорів з урахуванням нинішнього на 259 тис. гривень).

Державне управління справами єдиний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового, лікувально-профілактичного забезпечення діяльності Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Ради національної безпеки і оборони, інших державних органів, вищих посадових осіб зарубіжних країн. Управління очолює Ігор Лисий.

* Державне управління справами (код ЄДРПОУ: 00037256)

** ТОВ “Гуня проджект” (код ЄДРПОУ: 42637657)

Фото: Конкурент

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона