Для нового доповненого видання збірки «Римований Ірпінь» шукають авторські вірші

image
7 Листопада 2023, 15:25
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені планують доповнити та перевидати збірку віршів «Римований Ірпінь». Для цього шукають талановитих авторів та збирають твори про Ірпінь.

«Ірпінці пережили страшні випробування війною, біль, утрати, руйнування, і разом із тим проявили героїчну стійкість у боях за місто. Ірпінь опинився на вустах усього світу як місто-герой. Усе це, безумовно, залишилось у віршованих рядках. Та, власне, й не тільки це, а й мирне спокійне життя, яким воно було до приходу на нашу землю сусідів-загарбників. Можливо, ці рядки – ваші. І ви раді ними поділитися», — зазначає поетеса з Приірпіння, секретарка Національної спілки письменників України, упорядниця збірки Юлія Бережко-Камінська.

Надсилати свої твори можна до 31 грудня 2023 року на електронну пошту: [email protected].

Усі свої твори треба сформувати в один документ. У нього також додати 2-3 абзаци інформацію про автора разом із його контактами. У темі листа потрібно вказати: «Вірші про Ірпінь».

«Ми не обмежуємо в кількості наданих текстів, але: вони мають стосуватися Ірпеня, назва міста повинна фігурувати або в самому тексті, або в назві. Упорядник залишає за собою право редагувати тексти, якщо там будуть допущені помилки, тож уважно перевірте те, що надсилаєте. Відповідальність за авторство віршів несе кожен, хто надсилає до друку текст. До книжки увійдуть найкращі поезії, які мають художню цінність та відповідний зміст. Автори отримають свій примірник та будуть запрошені на презентацію», — повідомляє Бережко-Камінська.



Джерело: ITV