Для машин патрульної поліції Борисполя та Білої Церкви замовили мийку

image
2 Травня 2023, 10:49
Поділитися:

2 травня 2023 г. 10:45

Департамент патрульної поліції планує придбати послуги з мийки службових автомобілів для патрульної поліції Борисполя та Білої Церкви. На мийку службових автівок планується витратити більше 200 тис. гривень.

Про це KВстало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

28 квітня Департамент патрульної поліції оголосив два тендери на закупівлю послуг з мийки службових автомобілів для патрульної поліції Борисполя та Білої Церкви.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно першого оголошення, очікувана вартість якого складає, 79 тис. 560 гривень, передбачає скористатися послугами з мийки автомобілів патрульної поліції Борисполя 468 разів до кінця року.

Друге оголошення (очікувана вартість закупівлі – 132,3 тис. гривень) передбачає закупівлю послуг з мийки службових автомобілів для патрульної поліції Білої Церкви. Мийкою протягом року планується користуватися 700 раз.

Зазначається, що послуги з мийки автомобілів, повинні включати наступні складові для кожного транспортного засобу: безконтактна або тунельна мийка з нанесенням миючих засобів та миття гумових килимів.

Нагадаємо, Департамент патрульної поліції планує до кінця року придбати 1315 ліхтарів та 300 велосипедних шоломів. За всі товари планується заплатити 2 млн 175 тис. гривень.

Читайте: Київським патрульним за 2,1 млн гривень куплять нові велосипедні шоломи і ліхтарики

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона