Для юнацтва Пласту Київської області пройшов практичний тренінг з куховарення

image
8 Червня 2021, 16:20
Поділитися:

8 июня 2021 г. 16:19

На базі Комунального закладу Київської обласної ради “Пластовий вишкільний центр” відбувався практичний тренінг з куховарення для юнацтва Пласту Київської області.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облради.

Учасниками тренінгу стали 27 підлітків віком від 12 до 15 років, які проходять пластову виховну програму в містах Київської області.

Тренінг проводили професійні кухарі, працівники їдальні Пластового вишкільного центру, які мають великий досвід приготування їжі в усіх можливих умовах.

Програма буланасиченою, мала теоретичну й практичну частину, де молодь могла застосувати здобуті знання відразу на практиці.

Проходження такогопрактичного вишколу є обов’язковим для юнацтва, яке збирається в наметовий табір. Аджезгідно програмі виховання в Пласті, підлітки мають обов’язково відбути наметовий табір, де самі розраховують кількість продуктів на свій гурток, складають меню з урахуванням всіх харчових потреб, готують їсти на вогні, а допомогою мистецтва в’ язання вузлів створюють всі необхідні на польовій кухні меблі.

Саме табори та мандрівки – це ті форми пластування, які дають молоді найбільше радості, пригод та справжніх друзів, і протягом всієї столітньої історії Пласту були найбільш її яскравими сторінками.

Читайте: До кінця року Київщина матиме ще 6 дітсадків – “Велике будівництво”

Фото: пресслужба КОР

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона