Для двірників Дарниці куплять понад 2 тисячі віників класу “Люкс”

image
16 Січня 2023, 12:29
Поділитися:

16 січня 2023 г. 12:26

Комунальне підприємство (КП) “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва” до кінця поточного року планує придбати 2340 віників класу “Люкс”. За віники планують заплатити трохи більше 173 тис. гривень.

Про це KВстало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

13 січня ц.р. КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва” оголосило тендер на закупівлю віників вищого гатунку класу люкс. За віники планують заплатити 173 тис. 160 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 22 січня ц.р., а сам аукціон має відбутися 23 січня ц.р.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, КП планує придбати 2340 віників. Зазначається, що віники повинні бути 3-х пучкові, виготовлені з матеріале сорго віничне, робоча частина віника повинна бути рівномірною по густоті, не має просвічуватися, має бути пружинною та еластичною.

Ручка віника повинна бути міцно скріплена поліпропіленовим шпагатом не менше, як у 4-х місцях, довжина віника – не менше 75 см, довжина робочої частини віника – не менше 40 см, а ширина – не менше 30 см. Крім того, віники повинні бути нові, без дефектів, а також виготовленими у 2022-2023 роках.

Нові віники планують придбати 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, Вишгородська районна державна адміністрація (РДА) придбала канат за 57 тис. гривень. Ця публічна закупівля була здійснена без використання електронної системи торгів.

Читайте: Вишгородська РДА придабає 200 кілограм канату

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона