Діти подарували броварській мерії новорічні «іграшки» з оригінальними малюнками | Трибуна

image
10 Грудня 2019, 19:36
Поділитися:

Сьогодні у броварській мерії перед засіданням виконкому  чиновники відзначили 10-х учасників творчого конкурсу «Іграшка твого міста», які тематикою своїх робіт обрали символи та пейзажі Броварів. Тепер символічна ялинка із цими роботами прикрасить одне із приміщень мерії. 

Нагадаємо, конкурс «Іграшка твого міста» Броварський відділ культури оголосив наприкінці жовтня. Діти від 6 до 17 років могли запропонувати свої малюнки для декору новорічної іграшки міста у вигляді кулі. 19 листопада відбувся перший відбірковий тур конкурсу, де партнери обрали 19 переможців.

Загалом із 338 робіт, поданих на конкурс, на новорічну тематику – 248, із символом року – мишкою – 73 роботи, на релігійну тематику – 7 та ще 10 робіт – на патріотичну тематику.  Також участь у конкурсі взяли 75 дітей із інвалідністю.

Читайте також:

Увага, конкурс! Дітей запрошують створити новорічну іграшку 

«Іграшка твого міста»: у Броварах визначили переможців І етапу конкурсу

Як зазначила головна спеціалістка відділу культури, авторка творчого конкурсу «Іграшка твого міста» Ольга Кунцевська, із усіх можливих тем для створення своєї іграшки, 10 учасників обрали тематику символів та пейзажів Броварів. Тож ці роботи виокремили, прикрасили ними символічну ялинку та подарували мерії. «Нехай урядовці поглянуть на місто очима дітей», – каже Ольга Кунцевська.

новорічна іграшкаДітям, які створили ці роботи, – Лізі Маркевич, Ользі  Примак, Тетяні  Бондар, Даші Глущик, Аліні Гризі, Софії Шамудило, Анастасії Водолазькій, Анастасії  Войтюк та Софії Вдовенко міський голова вручив подарунки – чашки із символом міста –  та запросив дівчаток на святкові заходи, які відбудуться в Броварах на День Святого Миколая 19 грудня.

новорічна іграшка

Авторки іграшки на тему рідного міста

У Броварах відсвяткують День Святого Миколая. ЗАХОДИ

Також присутнім, які зібралися на чергове засідання виконкому, Ольга Кунцевська представила і герб міста із подрібненої плитки  – мозаїки  – до створення якого долучалися всі охочі під час святкування Дня міста-2019.  Ініціатором створення такого герба стала броварчанка Ірина Потієнко.

герб містаСимволічна ялинка та герб прикрасить одне з приміщень мерії.

Масштабні роботи, виготовлені за дитячими малюнками, візьмуть участь у другому етапі конкурсу, який відбудеться 19 грудня, у день святкування Миколая. 19 робіт розмістять у вітрині «Прометею». За найкращу роботу  можна проголосувати  у соцмережі FB на сторінці infobroplatforma  до 5 січня. Переможця оберуть за кількістю отриманих лайків.
Нагородження відбудеться під час святкової програми на головній сцені  м. Бровари 7 січня 2020 року о 18:00 годині.

Ще 309 дитячих робіт, які взяли участь у конкурсі, але не отримали призових місць, розмістять у фойє «Прометею».

Читайте також:

Якою буде головна ялинка країни та програма святкування зимових свят у столиці
 Як у Броварах святкуватимуть «Калейдоскоп зимових свят-2020»

Фото – авторки, головне фото – зі сторінки Ольги Кунцевської

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари