Діти переселенців в Бучанській громаді можуть отримати теплий одяг

image
9 Грудня 2022, 11:39
Поділитися:

9 грудня 2022 г. 11:25

Діти вимушено переселених осіб з зони бойових дій, що зареєстровані в Бучанській громаді зможуть отримати теплий одяг від фонду “ЮНІСЕФ”.

Про це KВ стало відомо з публікації Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Діти внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Бучанській територіальній громаді впродовж грудня 2022 року можуть отримати комплект теплого одягу”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Отримати зимовий одяг для дітей можна двічі на тиждень – у вівторок з 9:00 до 12:00 та в четвер з 13:00 до 16:00. Одяг видаватимуть у Бучі, за адресою вул. Енергетиків, 19.

З собою необхідно мати такі документи: копію паспорта та довідки ВПО одного з батьків, копію свідоцтва про народження дитини, та копію довідки ВПО самої дитини. Консультацію можна отримати за телефоном: (04597) 48307.

Як раніше писала KВ, Київська обласна військова адміністрація (КОВА) оприлюднила список де на Київщині внутрішньо переміщені особи (ВПО) можуть отримати гуманітарну допомогу. Опорні гуманітарні штаби функціонуватимуть в Броварському, Білоцерківському, Бучанському, Бориспільському, Вишгородському, Фастівському та Обухівському районах Київщини.

Читайте: КОВА оприлюднила список гуманітарних штабів на Київщині

Фото: Радіо Трек

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона