DIM вже опрацьовує перші звернення за житловими сертифікатами

image
8 Лютого 2024, 13:00
Поділитися:

8 лютого 2024 г. 12:45

В столиці продовжує зростати кількість угод, які девелопери укладають з використанням житлових сертифікатів, виданих як компенсація за зруйноване житло за програмою “єВідновлення”. Серед інших, група компаній DIM заявила про роботу з першими зверненнями власників сертифікатів.

Про це KВ стало відомо з коментаря директорки з маркетингу DIM Дарії Беді для “Інтерфакс-Україна”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ми вже працюємо з першими зверненнями власників сертифікатів, які обрали квартиру в наших житлових комплексах і подали заяви на бронювання коштів. Найближчим часом чекаємо на узгодження заявок і надходження коштів”, – повідомила Дарія Бедя.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За її словами, у програмі від забудовника DIM беруть участь як і вже побудовані житлові комплекси в Києві та Київській області, так і будинки на фінальній стадії будівництва.

Як раніше писала KВ, група компаній DIM повідомила про успішне введення в експлуатацію перших комплексів екоміста Lucky Land. Інвестори, які придбали квартири в 1, 2 та 3 пускових комплексах третьої черги, вже одержали відповідні сертифікати підтвердження готовності об’єктів до експлуатації. Комплекс Lucky Land об’єднує архітектурну спадщину столиці та інновації, забезпечуючи розвинену інфраструктуру та комфорт для мешканців.

Читайте: Група компаній DIM відкрила офіс з обслуговування клієнтів та відновлює процес з передачі прав власності

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона