Ділили скромний бюджет: 10 млн – на нову поліклініку, 6 млн – на газ

image
28 Серпня 2019, 18:52
Поділитися:

Першим питанням пленарного засідання шістдесят другої сесії Бориспільської міської ради 27 серпня  було внесення змін до бюджету. Оскільки перевиконання бюджету не було, кошти перерозподіляли в межах існуючих фінансових можливостей.

За рахунок зарезервованих коштів
Виділено 10 млн грн на будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вул. Київський Шлях, 158-в (у районі Розвилки). Проект виготовлено, він пройшов експертизу. Наступний крок — оголошення тендера на виконання робіт.
Майже 6 млн 686 тис. грн отримає КПТМ «Бориспільтепломережа» на компенсацію вартості газу за той період, коли нові тарифи ще не затвердили, а газ на підігрів теплоносія отримували вже за новими цінами (компенсація різниці в тарифах).
Шляхом перерозподілу в межах коштів, виділених на головних розпорядників.

У тому числі, розподілялися фінанси, зекономлені завдяки закупівлям через систему «Прозоро».

На нове будівництво газової блочної котельні на території Бориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді передбачено 2 млн 652 тис. 274 грн. Раніше їхнє приміщення обігрівала фірма «Укртепло», котельня працювала на пелетах. Однак фірма відмовилася і від котельні, і від обігріву об’єкта. Міська влада фінансує будівництво нової блочної котельні. Буде оголошуватися тендер.
120 тис. грн передбачено на забезпечення охорони об’єкту будівництва ДНЗ на вул. Момота. Міська влада розірвала договори з недобросовісним забудовником, який свого часу виграв тендер на будівництво. Доки визначиться новий забудовник, необхідно забезпечити охорону об’єкта.
270 тис. грн виділено на придбання аналізаторів для КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».
На придбання медичного інвентарю та обладнання у приймальне відділення КНП «ББЛІЛ» передбачено 500 тис. грн.

Серед переліку необхідних робіт, які отримали фінансування, — ремонти приміщень, у тому числі ремонт стоматологічної поліклініки, під’їзних доріг, елементів дитмайданчиків. Загальний перелік – скромний.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама