Дідьє Моруані про концерт у Києві: «Для мене це велика честь»

image
24 Травня 2019, 15:33
Поділитися:

Виступ «Space» відбуватиметься під супровід симфонічного оркестру та хору Національної оперети України під керівництвом диригента, з. д. м. України Ігоря Ярошенка.

Про це в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» розповів киянам і гостям міста лідер гурту «Space» Дідьє Маруані.

Як зазначив музикант: «До мене півроку тому звернувся пан Кличко і запропонував співпрацю. Для мене це велика честь. А я зі свого боку запропонував, аби це був не виключно концерт групи «Space», а виступ з симфонічним оркестром Києва. Розумієте, оцей мікс синтетичної музики та живої є дуже авангардним і створює надзвичайне враження». 

Концерт триватиме близько 1,5 години, гості побачать велике сучасне лазерне шоу, яскраві відео та спецефекти. 

«Вперше я відвідав Україну у 1983 році, тож дуже пощастило, що я можу спостерігати ту еволюцію, яку переживає Київ, адже багато змін відбувається на краще. Оскільки я сюди приїздив доволі часто, то в Україні у мене є багато друзів, з якими ми спілкуємося вже 20-30 років. Сподіваюсь на концерт вони прийдуть зі своїми дітьми та дітьми своїх дітей», – сказав Дідьє Моруані.

Нагадаємо, що концерт на Контрактовій площі гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру є центральною подією святкування Дня Києва. Він відбудеться на Контрактовій площі 26 травня о 20:00. 

Читайте також: Стало відомо, що чекає киян на День міста

Читайте також: 25 травня у Маріїнському парку відбудеться «Етнофест»

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV