Діагностика, операції, грумінг та багато іншого: ТОП-6 ветеринарних клінік Києва для ваших домашніх улюбленців

image
25 Квітня 2024, 12:39
Поділитися:

Кожен відповідальний господар турбується про здоров’я свого домашнього улюбленця, тому вибір ветеринарної клініки є нелегким. Дуже важливо обрати спеціалістів, в професійних та людських якостях яких ви будете впевнені.

Журналісти 44.ua підготували добірку найкращих ветеринарних клінік Києва, яким точно можна довірити свого пухнастика.

І перша клініка в нашій добірці – “Vet.Generation”. Це ветеринарна клініка з багатолітнім досвідом та висококваліфікованими професіоналами, які слідкують за станом здоровʼя ваших улюбленців. Клініка має професійне сучасне обладнання для максимально якісної діагностики домашніх тварин. Тут ваші улюбленці можуть отримати такі послуги: хірургія, терапія, неврологія, стоматологія, ортопедія, кардіологія і не тільки.

Якщо потрібно зробити вакцинацію, стерилізацію, чипування, переливання крові чи поміряти тварині тиск – все це також можна зробити в Vet.Generation.

Окрім того, в клініці працює висококласний ветеринарний лікар-онколог Артем Васильович Костюк, який проводить всі діагностистичні та лікувальні процедури за найновітнішими протоколами, а також володіє цитологічним та гістологічним методом дослідження та проведенням біопсії.

Якщо ви шукаєте ветклініку, яка дбатиме про ваших улюбленців, як про рідних, сміливо записуйтесь на прийом у Vet.Generation.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Героїв Оборони, 9/10. Тел: +380971354646

Ветеринарна клініка “VetLovePet” розпочала свою діяльність в липні 2022. На сторожі здоров’я ваших улюбленців команда фахівців зі спеціалізацій: хірургія, репродуктологія, стоматологія, терапія, гастроентерологія, ультразвукова діагностика та кардіологія, дерматологія, анестезіологія-реаніматологія. В своїй роботі лікарі клініки користуються сучасними методами лікування та діагностики, дотримуючись принципів доказової медицини.

Також в клініці проводять BAER-тест для діагностики глухоти. В Україні лише дві клініки надають цю ексклюзивну послугу – одеська “Айболіт” і київська “VetLovePet”.

У “VetLovePet” щиро люблять тварин, тож редакція 44.ua  рекомендує цю клініку для ваших улюбленців. 

Графік роботи: щодня з 09:00 до 19:00.

Адреса: вул. Дніпровська Набережна, 25б. Тел: +38 (067) 50 56 336

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Наступна ветеринарна клініка, куди ви можете звернутись за консультацією або лікуванням – “ВетНова”.

Ветеринарна клініка “ВетНова” допоможе вашому домашньому улюбленцю позбутися від захворювань будь-якого характеру, а також запобігти їхньому виникненню. В розпорядженні кваліфікованих спеціалістів медзакладу знаходиться все потрібне обладнання для максимально ефективного та швидкого лікування. Пропонуються такі послуги: консультація в лікарів широкого та вузького профілю, лабораторні та ультразвукові дослідження, рентген, хірургічні операції будь-якої складності, терапевтичні процедури, дерматологія, чипування, вакцинація, грумінг тощо.

Турботливі лікарі, які профі у своїй справі, завжди готові допомогти вашому пухнастику.

Графік роботи: 24/7.

Адреса: вулиця Докії Гуменної, 2.Тел: 097 338 3368

Окрім того, допомогти, вилікувати та попіклуватися про ваших пухнастиків зможуть у ветеринарному шпиталі “Genesis”, який надає спеціалізовані діагностичні та хірургічні послуги. Це інноваційна клініка ветеринарної медицини, яка об’єднала висококваліфікованих професіоналів в спільній місії: розвивати ветеринарію в Україні на найвищому рівні діагностики та лікування, що стане основою швидкого одужання тварин.

Тут надають наступні послуги:

хірургія;онкологія;терапія;ортопедія;травматологія;ортопедія;офтальмологія;нейрохірургія.

В клініці приймають екзотичних тварин, а також птахів.

Графік роботи:24/7.

Адреса: пров. Індустріальний, 23.

Також ви можете довірити свого домашнього улюбленця фахівцям з ветклініки “ДІАВЕТ”. Тут ви можете провести будь-які дослідження, включаючи рентгенографію органів черевної порожнини, аналізи крові. У клініці є стаціонар, що працює цілодобово.

Робота фахівців клініки ґрунтується на основі доказової ветеринарії, що гарантує призначення найбільш ефективної та доцільної терапії. Сучасна CRM дозволяє спеціалістам працювати як злагоджений механізм, контролювати виконання профілактики та ефективності лікування, відстежувати результати лабораторних досліджень, архівувати рентгенівські знімки.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00. Тел: 066 344 1390

Адреса: Здолбунівська, 3а.

І остання ветеринарна клініка в нашій добірці, куди ви можете звернутись за консультацією або лікуванням – “Зоолюкс”. Це сучасна ветеринарна клініка, лікувально-діагностична база якої вважається однією з найкращих в Україні. У розпорядженні лікарів доступні сучасні діагностичні інструменти: комп’ютерна томографія, високоякісний рентген, експертне УЗД, ЕКГ, лабораторні дослідження, у клініці постійно та успішно проводяться ендоскопічні операції, цілодобово працює відділення реанімації та інтенсивної терапії, а також загальної терапії.

Графік роботи:24/7.

Адреса: вулиця Дмитрівська, 39; вулиця Ревуцького, 42; проспект Володимира Івасюка, 2Д.

Ми раніше писали про те, що у Києві у квітні будуть виловлювати безпритульних тварин на стерилізацію.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua