Дезінфекцію міста розпочато! | Таращанська міська рада

image
25 Березня 2020, 22:45
Поділитися:

Дата: 25.03.2020 16:34

Кількість переглядів: 2




  Для запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Тараща та відповідно до Протоколу № 6 позачергового   засідання  Київської  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та   надзвичайних   ситуацій Київської обласної державної адміністрації   від 21.03.2020 року, Протоколу № 6 позачергового засідання  Таращанської  районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та  надзвичайних  ситуацій  Таращанської районної державної адміністрації від  22.03.2020 року і розпорядження заступника міського голови Таращанської міської ради було розроблено план заходів щодо дезінфекції міста. 24 березня 2020 р. на позачерговій сесії міської ради було виділено кошти та закуплено дезінфікуючі засоби для проведення дезінфекції міста.


  Планове знезараження території міста Тараща розпочалося 25 березня 2020 р. з місць масового перебування/відвідування жителями міста, а також території дитячих та спортивних майданчиків та прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.


  Нагадуємо, що самоізоляція та дотримання санітарних вимог і правил карантину найдієвіший спосіб запобігання поширенню коронавірусу!


  Також нагадуємо, що користування дитячими і спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях заборонено до закінчення карантину!


  Просимо всіх таращан зберігати спокій, бути обачними і відповідальними.


Здоров’я Вам та Вашим рідним!


« повернутися

Source link