«Дев’ятці» бути! Тимчасовий маршрут без «Розвилки»

image
17 Серпня 2019, 12:29
Поділитися:

З вівторка 20 серпня у Броварах розпочинає працювати довгочікуваний городянами маршрут №9. Про це повідомляє на сторінці соцмережі «ІнфоБровари».

На маршруті працюватиме 2 автобуси, двох перевізників Пилипчука Василя Григоровича та Мохонька Володимира Васильовича.

Таке рішення було прийнято конкурсним комітетом з підготовки та проведення конкурсів з первезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Бровари 16 серпня 2019 року.

Як розповів перевізник Мохонько Володимир Васильович, три місяці 9-тий маршрут працюватиме у тестовому режимі і працюватиме по тимчасовій схемі руху, так як наразі повністю не завершено розворот на Розвилці. Починатиметься рух з 6.45 (як і раніше по старому маршруту) з Порошкового заводу, по вулиці Симона Петлюри, Київській, Короленка, Лагунової, Гагаріна, Героїв Небесної сотні, Грушевського, Ярослава Мудрого, Гоголя з поворотом на вулицю Шевченка, до поліклініки, а у зворотному напрямку (тимчасово) – по вулиці Шевченка з поліклініки, на Симоненка, Чорновола, поворот на Київську, до Петлюри, Незалежності і в напрямку до Порошкового заводу. Одночасно другий автобус буде вирушати о 6.45 з нової поліклініки на вул. Шевченка. 

Загалом рух на маршруті займає до однієї години часу. Інтервал між автобусами пердбачається до 30 хвилин.
Працюватиме 9-ка до 19.45.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed