Девелопер KAN відзвітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у червні

image
11 Липня 2023, 17:39
Поділитися:

11 липня 2023 г. 17:23

Столична девелоперська компанія KAN презентувала звіт про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у червні. На будмайданчику активними темпами тривали роботи з благоустрою будинків восьмої та дев’ятої черги та облаштування променади та велосипедно-пішохідного мостового переходу.

Про цеKВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ще один місяць, ще більше прогресу! З радістю представляємо вам огляд ходу будівництва ЖК “Файна Таун” червні”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, на території 25, 26 будинків восьмої черги забудовник встановлює останні скляні огородження балконів. Майже завершено і благоустрій прибудинкової території.

“Закінчили озеленення території та укладання мощення. Починаємо асфальтування дороги вздовж будинків восьмої черги будівництва”, – зауважили в компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім того, у червні KAN проводила роботи із озеленення на території променади. Тут вже завершили ландшафтний дизайн унікальної велосипедно-пішохідної зони променади між 3,8,9 та 6 чергами будівництва.

“Починаємо роботу з продовження променади між шостою та дев’ятою чергами”, – додають в компанії.

Також у червні компанія продовжила виконувати оздоблювальні роботи на території дев’ятої черги. А саме – малярні роботи та укладання плитки місць загального користування.

“Роботи по внутрішніх інженерних мережах закінчені на 75%. Роботи із влаштування мощення та благоустрою території вже виконані більше, ніж на 60%. Починаємо асфальтування дороги, яка буде продовженням проїзної частини вздовж затишної зони відпочинку та спортзони аж до будинків 34, 35 дев’ятої черги будівництва”, – говорять в KAN.

Також додається, що минулого місяця встановлене захисне огородження та почалося облаштування фінішного покриття та огородження велосипедно-пішохідного мостового переходу між шостою та дев’ятою чергами будівництва.

Нагадаємо, що компанія KAN розповіла киянам про реалізований спільний проєкт – променаду в ЖК “Файна Таун”. Це зона площею 2 тис. кв.м із сухим струмком та туманним фонтаном вже стала улюбленим місцем для прогулянок та відпочинку мешканців живого кварталу.

Читайте: “Академія А+” в період війни навчала 60 тис. дітей безкоштовно онлайн, – Ніконов

Фото: Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона