«Децентралізація – це наш шлях до високої якості життя!»

image
27 Березня 2019, 19:13
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук взяв участь у відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 у м. Бориспіль.

Загальна площа амбулаторії складає 423,0 кв. м. В приміщенні розташовано 13 кабінетів, в тому числі 7 кабінетів лікарів. Плануються мала операційна, процедурна, конференц-зал, аптечний кіоск. В амбулаторії №1 будуть працювати 4 сімейних лікаря та 2 педіатра.

Амбулаторія оснащена необхідним медичним обладнанням і сучасною комп’ютерною технікою, підключеною до мережі інтернет. Встановлено мамографічний комплекс GIОTTOIMAGE-3DL, використання якого дозволить забезпечити раннє виявлення та лікування онкологічних захворювань жіночої репродуктивної системи для жінок міста Борисполя та Бориспільського району. Встановлено систему ультразвукової діагностики XARIO-200. Планується запровадження таких новацій, як здійснення запису он-лайн, електронна картка, електронний рецепт.

Очільник Київщини разом із представниками депутатського корпусу ознайомився з роботою амбулаторії, оглянув робочі кабінети лікарів, палати денного стаціонару, маніпуляційну та діагностичний кабінет, лабораторію, а також кабінет ультразвукових досліджень.

«Сьогодні створено ще одне відокремлене, відкрите місце надання медичної допомоги в Борисполі. Ця амбулаторія доступна, наближена до населення і зручна для громадян! І це заслуга місцевої влади. Її активної позиції щодо децентралізації. Щодо наповнення місцевого бюджету. А децентралізація – це наш шлях до високої якості життя кожного громадянина!», – наголосив голова Київської ОДА Олександр Терещук.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація