Десятки новітніх шкільних автобусів закупили у Київській області

Десятки новітніх шкільних автобусів закупили у Київській області
3 Січня 2024, 17:36
Поділитися:

У Київській області освітні заклади отримали десятки нових шкільних автобуси. Автобуси закупили за державний та місцеві бюджети, за кошти територіальних громад та міжнародних партнерів.

Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

За даними відомства, у 2023 році школи регіону отримали 83 нових шкільних автобуси, з яких 16 обладнано місцями для підвезення дітей з особливими освітніми потребами.

Автобуси закупили у співфінансуванні з державного та місцевих бюджетів, за кошти територіальних громад та міжнародних партнерів.

Під час бойових дій росіяни повністю знищили 12 шкільних автобусів, ще 25 – були пошкоджені та потребували вартісного ремонту. Тому одним із завдань у 2023 році було саме поповнення парку шкільних автобусів, – заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Наразі у Київській області вже курсують 395 шкільних автобусів.

Також ми повідомляли раніше про те, що у лютому в школах Київської області стартує проєкт під робочою назвою “Офіцер безпеки”, а це значить, що у навчальних закладах чергуватимуть поліцейські.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua