Депутати з групи «Рідне місто» прозвітують перед виборцями | Трибуна

image
19 Грудня 2019, 19:44
Поділитися:

29 грудня у 10-ій школі відбудеться звітування п’яти обранців Броварської міської ради: Вадима Андріївського, Сергія Бельського, Володимира Білоконя, Максима Семенова та Вікторії Коваленко. Про це повідомляють представники афілійованої з групою громадської організації. Усі обранці входять до групи «Рідне місто» в БМР.

Як зазначила Вікторія Коваленко, звітування почнуть 29 грудня о 12:00 у приміщенні актової зали 10-ї школи, що на вул. Симона Петлюри, 17-б.

Група «Рідне місто» була створена в Броварській міській раді з числа депутатів, які входять до ГО «Рідне місто Бровари». До формування увійшли обранці, які пройшли в раду від різних партій: Вікторія Коваленко і Вадим Андрієвський від Радикальної партії Олега Ляшка, Володимир Білокінь від «Укропу», Сергій Бельський від «Батьківщини» та Максим Семенов від «Самопомочі».

Зазначимо, раніше в Броварській міській раді оприлюднили графіки звітування депутатів Ірини Веремчук, Людмили Кулініч, Валерія Іваненка, Петра Бабича, Галини Негоди та Сергія Батюка.

Броварські депутати Іваненко і Бабич прозвітують перед виборцями
Депутати Броварів Негода і Батюк прозвітують перед виборцями
Броварські депутатки Веремчук і Кулініч прозвітують перед виборцями

Нагадаємо, згідно із законом «Про статус депутатів місцевих рад», обранці зобов’язані звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаннями громадян періодично, але не рідше одного разу на рік.

Звіт повинен містити відомості про його діяльність у раді та в її органах, до яких його обрано, а також про його роботу у виборчому окрузі, про ухвалені радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу.

Доповідь депутата місцевої ради може бути проведена в будь-який час на вимогу зборів виборців за місцем проживання, трудової діяльності або навчання, а також органів самоорганізації населення.

Світлини і фотоколаж – ГО «Рідне місто Бровари»

Читайте також:

Добровільна рокіровка: броварські депутати створили нову групу
«У тісному колі» та під грифом «секретно»: коли та перед ким звітував Ігор Сапожко
Звітування нардепа Павла Різаненка: подяк більше, ніж запитань

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари