Депутати Ірпінської міськради затвердили бюджет міста на 2023 рік

image
9 Грудня 2022, 12:04
Поділитися:

9 грудня 2022 г. 12:02

Вчора, 8 грудня, депутати Ірпінської міської ради ухвалили бюджет міста на 2023 рік у розмірі понад 1 млрд гривень. Зазначається, що основний розподіл бюджету розвитку буде проведено у січна – тоді, коли Ірпінь отримає всі державні субвенції, а левова частка бюджету піде на відбудову об’єктів соціальної та житлової інфраструктури.

Про це KВстало відомо з повідомлення в телеграм-каналі міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Я щиро дякую депутатам всіх фракцій за конструктивну роботу в комісіях, вчасно проведені обговорення та ухвалені рішення. Загальний бюджет нашої громади на наступний рік – понад 1 мільярд гривень. Звучить солідно, але, враховуючи зростання видатків та потребу у відновленні міста, це не так вже й багато”, – написав Маркушин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За його словами, основний розподіл бюджету розвитку буде проведено у січна – тоді, коли Ірпінь отримає всі державні субвенції.

“Але хочу сказати вже зараз – його левова частка піде, звісно, на відбудову об’єктів соціальної та житлової інфраструктури міста й відновлення міських комунікацій”, – додав Маркушин.

Нагадаємо, вчора, 8 грудня, депутатський корпус Ірпінської міської ради ухвалив програму, в рамках якої жителями компенсуватимуть 50% від вартості генераторів, придбаних для потреб дахових чи окремих котелень багатоквартирних будинків.

Читайте: В Ірпені влада компенсуватиме 50% від вартості генераторів для котелень багатоповерхівок

Фото: Мінфін

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона