Депутатські турботи та пріоритети | Газета Вишгород

image
27 Вересня 2020, 01:11
Поділитися:

Вже декілька місяців мешканці не одного будинку, зокрема і на моєму окрузі, були заручниками роботи ліфтів. Як і інші депутати, я неодноразово зверталась із запитом щодо ремонту під’їздів, вхідних груп, ліфтів тощо. Порушувала питання щодо розробки та прийняття міської Програми по ліфтовому господарству для комплексного та системного вирішення відповідних питань. Проте, багато робіт, хоч і включались у Програму розвитку житлово-комунального господарства, не фінансувались.
Минулого тижня, з огляду на те, що ліфт в одному з будинків мого округу почав постійно ламатись і по три, чотири дні на тиждень фактично не працював, я вкотре подала депутатське звернення з підписами жителів будинку для того, щоб передбачити в бюджеті кошти на комплексний ремонт ліфта. З огляду на те, що подібна ситуація з ліфтами непоодинока в місті, а також те, що люди давно чекають на ремонти в під’їздах, моя фракція прийняла рішення зняти у вересні місяці з фінансування будівництво багатофункціонального спортивного майданчика по моєму округу та підтримати бюджетне рішення про направлення коштів у КП «Управляюча компанія» для вирішення нагальних питань з ліфтами та ремонтами в під’їздах по всьому місту згідно з пропозиціями комунальної комісії.
 З огляду на те, що кількість депутатів у залі на позачерговій сесії була невелика, а також те, що кошти фактично знімались з мого округу, наше рішення було визначальним. І ми його прийняли, бо вирішення першочергових питань людей для нас — у пріоритеті, незалежно від того, на чиєму окрузі вони проживають.
У свою чергу, хочу подякувати колегам-депутатам, які підтримали пропозицію передбачити фінансування спортивного майданчика на наступній сесії в проекті рішення по бюджету.
З повагою,
Тетяна БРАЖНІКОВА, депутат

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород