Депутатка Семенова засумнівалася в чистоті намірів ректора НАУ служити в ЗСУ

image
4 Жовтня 2023, 13:24
Поділитися:

4 жовтня 2023 г. 13:23

Депутат Київської міської ради Ксенія Семеново засумнівалася в чистоті намірів ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Максима Луцького (на фото) служити в Збройних силах України. Напередодні Луцький заявив, що йде служити у ЗСУ і планує проходити службу у протиповітряній обороні (ППО), адже “має відповідну військову спеціальність”. Семенова вважає, що таким чином Луцький намагається відбілити своє проросійське минуле.

Про це KВстало відомо з допису на сторінці в Facebook депутат Київради ксенії Семенової.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ауч) Відбілювання проросійських політиків і злочинців через похід в ЗСУ офіційно розпочато. Шуфрич! Шуфрич” – написала Семенова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Вчора, 3 жовтня, ректор НАУ Максим Луцький повідомив, що йде служити у Збройні Сили України і планує проходити службу у протиповітряній обороні (ППО).

“Друзі, хочу розділити з вами одне зі своїх найбільш важливих рішень, прийнятих за все життя. Розраховую на вашу підтримку, а навзаєм обіцяю активно передавати від кожного з вас полум’яні вітання тим, хто хибно вирішив, що може безкарно знищувати мирну Україну, лякати її шахедами чи тероризувати ракетами. Рішення, про яке пишу, це служба у лавах ЗСУ, зокрема, у лавах ППО, адже маю відповідну військову спеціальність”, – написав Луцький.

Він додав, що прийняв таке рішення давно, а проінформував про це зараз, коли майже усі формальні та організаційні процедури успішно пройдено.

Зазначимо, 30 січня 2021 року ректором НАУ було обрано Максима Луцького. Свого часу Луцький був членом партії регіонів. У 2019 році Луцький невдало балотувався до Верховної Ради (9-го скликання) від ОПЗЖ (округ №222 – Солом’янський район Києва). Також Луцький є кумом колишнього міністра освіти Дмитра Табачника в Уряді Миколи Азарова.

Читайте: В НАУ ректором избран кум экс-министра образования Дмитрия Табачника

Нагадаємо, Ксенія Семенова системно відслідковує роботу НАУ і виступає з конструктивною критикою щодо керівництва цього навчального закладу. Так у липні Максиму Луцькому наказом міністра освіти і науки оголошено догану за порушення законодавства про освіту і вимог контракту. Реагуючи на повідомлення МОН, депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова (фракція “Слуга народу”) зазначила, що в НАУ не тільки зупинили реальний розвиток університету, а й займаються перепродажем службових квартир.

Читайте: Ректор НАУ, регіонал Луцький розбазарює квартири, а МОН цього не бачить, – депутат Київради

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона