Депутатам представили нового очільника броварської поліції | Трибуна

image
13 Лютого 2020, 21:29
Поділитися:

Сесія місцевих депутатів, яка відбулась 13 лютого у Броварській міськраді, розпочалась із офіційного представлення  місцевим депутатам новопризначеного очільника Броварського відділу поліції.

Полковник поліції Олег Петренко

Нагадаємо, 11 лютого Андрій Нєбитов, начальник поліції Київщини, особисто відвідав м. Бровари та представив нового очільника Броварського ВП – полковника Олега Петренка, який попередньо очолював Ірпінський ВП.

Своє знайомство з міськими депутатами керівник броварської поліції розпочав із короткої інформації про свою діяльність. За словами Олега Григоровича, до Ірпінського райвідділу він очолювач Переяслав-Хмельницький відділ поліції, ще раніше – Баришівський ВП.

«На попердньому місці служби (м. Ірпінь – авт.) вдалось налагодити комунікацію із населенням. Виходили на зустрічі з людьми, вели постійний діалог як у соціальних мережах, так і під час особистих прийомів та виїзних зустрічей із трудовими колективами. Цю роботу ми започаткуємо і в Броварах, адже хотілося б відновити довіру до працівників поліції та забезпечити правопорядок і безпеку в місті. Тому готовий і до співпраці, і до комунікації», – зазначив Олег Петренко.

Серед основних проблем, які окреслили перед очільником поліції місцеві депутати, були:

ведення незаконного грального бізнесу;
наслідки діяльності «розливайок» у місті;
продаж алкоголю та енергетиків неповнолітнім;
припинення діяльності мереж із розповсюдження наркотиків;
неякісне проведення досудового слідства;
проведення патрулювання міста.

Щодо внутрішніх питань роботи поліції, то присутні просили звернути увагу на відновлення інституту дільничних інспекторів та роботу слідчого відділу. Зокрема, якості ведення та збереження матеріалів кримінальних справ.

«З огляду на те, що про мене вже написали, хочу сказати, що і бігбордів про мене свого часу вивішували в Ірпені більше ніж про будь-якого політика…Тим не менше, зазначу одне, що наркотики – це біда, і якщо ви побачите, що моя робота недостатня або неякісна – мене нічого не тримає…Повірте, я прийшов навести порядок. Для мене головне – це відновлення довіри до поліції, дисципліна моїх співробітників і закон», – зазначив новопризначений керівник відділу поліції.

Звертаючись до присутніх, Олег Петренко попросив надати інформацію щодо конкретних місць розташування ігрових закладів, аби вжити необхідних заходів і остаточно викорінити ігроманію в місті: «Учора, наприклад, із представниками засобів масової інформації ми вже домовились про співпрацю. Будемо спільно виїжджати на такі «точки» разом із журналістами, що дасть можливість і проконтролювати у деякій мірі працівників поліції, і донести потрібну інформацію до відома громади».

Міський голова своєю чергою пообіцяв допомогти новому начальнику поліції налагодити співпрацю з прокуратурою та судовою гілкою для забезпечення ефективної роботи правоохоронних органів на території міста.

Депутати зі свого боку підтримали правоохоронців «гривнею»: у рамках програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свободи громадян на території м.Бровари на 2019-2021 роки, виділили 1 млн грн у якості субвенції.

За інформацією секретаря ради Петра Бабича, рішення про напрямки використання коштів прийматиметься особисто начальником поліції. Попередньо правоохоронці планують ці кошти використати на придбання комп’ютерної техніки ( 250 тис. грн) та двох автомобілів (750 тис. грн).

Читайте також:

Більшість гральних установ Броварів працюють конспіративно. Поліція шукає
Поцупив 1,2 млн грн на будівництві житла в Броварах – поліція
Броварську поліцію очолив полковник Олег Петренко

Головне фото – авторки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари