Депутат від «Батьківщини» переконаний, що вибори до Парламенту відбудуться 21 липня

image
8 Червня 2019, 01:03
Поділитися:

Вибори відбудуться – процес не зупинити. А закінчаться вони 28 липня, коли у нас буде відомий склад Парламенту, теоретичний склад коаліції. До 24 ж серпня у нас буде новий Прем’єр-міністр.

Таку думку висловив в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» народний депутат України, член депутатської фракції політичної партії ВО «Батьківщина» Вадим Івченко.

«Мені дуже хочеться, аби Президент Зеленський почав вивчати людей, бо сьогодні [потрібно] не просто призначити людину на посаду, а дати їй мандат, зрозумілий перелік повноважень, аби вона виконала усі ті речі, про які фактично обіцяється у різних галузях і програмах», – додав він.

Свою думку з приводу проведення парламентських виборів раніше висловив експерт з політики Олександр Солонтай. Він вважає, що «якщо вибори перенесуть на 27 жовтня, біди не станеться, а вибори пройдуть тільки краще».

Своєю чергою член Ради громадського контролю НАБУ, голова громадської організації «Декларації під контролем» Олександра Дрік заявила, що саме зараз українці мають унікальну можливість сформувати «антикорупційний Парламент».

4 червня Велика палата КСУ визнала конституційне провадження у справі за конституційним поданням 62 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Указу Президента України «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів».

Відкрита частина пленарного засідання щодо розгляду цієї справи відбудеться 11 червня 2019 року.

Читайте також: Реновація «хрущовок»: Держава перекладає відповідальність на мешканців квартир – експерт

Читайте також: У Києві чоловік до смерті забив двірника

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV