Депутат Ірпінської міської ради заявив про зрив засідання чергової сесії

image
13 Лютого 2020, 14:05
Поділитися:

Дата публикации: 13 февраля 2020.

Провокацією і свідомим кроком до зриву чергової сесії Ірпінської міської ради назвав дії Михайлини Скорик-Шкарівської депутат Віталій Нелюбін.

Істерики та голосні вигуки стають неодмінним атрібутом сесій міської ради в Ірпені. Причиною зриву сесії знову стала Михайлина Скорик- Шкарівська, яка відчуваючи наближення місцевих виборів стає все більш активною та чомусь відкрито ототожнює власні думки та рішення із думками та рішеннями місцевої громади.

Михайлина Скорик-Шкарівська запам’яталася закликами до влаштуванням політичних репресій

Іронія полягає в тому, що саме представники місцевої громади вергове постраждають від дій Михайлини Скорик-Шкарівської. Питання, які повинні були роглянути місцеві депутати в спокійній робочій атмосфері просто будуть відкладені. А це як питання функціонування міста, так і окремі побутові питання жителів міста.

Галас, здійснений групою Скорик-Шкарівської, та самовільне зайняття трибуни призвели спочатку до оголошення перерви у засіданні, а згодом і до закриття 78 чергової сесії Ірпінської міської ради. Палко підтримала Михайлину Скорик-Шкарівську у цьому процесі і новоспечений активіст, а до недавна очільник КП “Ірпіньзеленбуд” – Ольга Олійнич. Після проведеного аудиту це підприємство було ліквідовано, а матеріали розкрадань, організованих Олійнич, були передані до поліції та прокуратури. Це не завадило бізнесмену та фігуранту ряду кримінальних справ Олексію Зіневичу, який раніше публікував інформацію про дерибан та корупцію Олійнич, публічно піти на союз із нею, відповідно отримала підтримку і Михайлина Скорик-Шкарівська. Сама Михайлина Скорик-Шкарівська також перебуває в орбіті Олексія Зіневича, про це раніше розповідав перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин.

Віталій Нелюбін, депутат Ірпінської міської ради

Віталій Нелюбін, представник “УКРОПу” у міській раді, назвав такі дії запланованим зривом сесії Ірпінської міської ради.

“Це запланований і зрежисований зрив сесії. Всі люди, які беруть у цьому участь, є членами організованої та керованої групи Скорик- Шкарівської. А сам цей процес – це злочин.”, – заявив депутат Ірпінської міської ради Віталій Нелюбін.

Нагадуємо, що на відміну від самопроголошеної очільниці громади Михайлини Скорик-Шкарівської, депутати місцевої ради мають офіційний мандат від громади і повинні вирішувати питання що відносяться до їх компетенції та направлені на вирішення проблем людей і безперебійне функціонування міста.

В історії ірпінського політичного життя вже був приклад, коли активіст Євген Мельничук, як зараз Михайлина Скорик-Шкарівська, ототожнював власні рішення і слова з рішеннями та словами громади, і дозволяв собі говорити від імені громади. Закінчилось тим, що його спіймали на організації платних мітингів, а згодом затримали на посередництві у отриманні хабаря депутатом Коцюбинської селищної ради. Наразі, той хто говорив від імені громади має нульову її підтримку. І якщо Михайлина Скорик-Шкарівська прикриваючись громадою намагатиметься реалізовувавти свої політичні амбіції, то мабуть її чекає не кращий політичний шлях.

Джерело: МИСТОИНФОРМ