Департамент земельних ресурсів столиці намагається блокувати аферу із землею біля Десенки

image
2 Лютого 2019, 14:03
Поділитися:

Департамент земельних ресурсів КМДА наразі намагається блокувати аферу ділків із землею у Деснянському районі столиці. Так на сторінці Фейсбук  Департамент попередив громадян про те, що аферисти вводять в оману людей щодо можливості отримання земельних ділянок на території, яка охороняється законом.

– Київською міською радою буде надано відмову всім, хто намагатиметься узаконити земельні ділянки, оскільки ця територія зелених насаджень загального користування, яка знаходиться у межах зони охоронюваного ландшафту, – повідомляють у Департаменті.

Територія на зображеннях в урочищах Моложі та Городище у Деснянському районі, згідно з містобудівною документацією – Генеральним планом міста Києва, затвердженим рішенням Київради від 28.03.2002 № 370/1804, відноситься до території зелених насаджень загального користування та знаходиться у межах зони охоронюваного ландшафту, згідно з розпорядженням КМДА від 25.12.2007 № 1714.

За результатом розгляду клопотання щодо відведення земельної ділянки на цих територіях, Київською міською радою буде надано відмову, згідно з вимогами законодавства України.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ