Дендропарк Олександрія переміг у номінації «КРАЩА ТУРИСТИЧНА ЛОКАЦІЯ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ» 2019

image
24 Грудня 2019, 13:21
Поділитися:

Туристична премія №1 Kyiv Tourism Awards – «це урочиста щорічна церемонія нагородження кращих представників туристичної сфери міста Києва та Київського регіону, що є результатом взаємодії міста та бізнесу.»

23 грудня завершилось голосування та відбулось нагородження переможців. Щорічна церемонія нагородження проходила в готелі Hyatt Regency Kyiv. Цього разу Білоцерківський дендропарк Олександрія впевнено переміг та посів перше місце в номінації «КРАЩА ТУРИСТИЧНА ЛОКАЦІЯ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ». Серед претендентів на почесне звання наш парк змагався з етнографічним комплексом “Українське село” та Мотузковий Парк.
Дендропарк Олександрія в цьому році відсвяткував свою 231 річницю, і неодноразово був учасником історичних та туристичних конкурсів. Варто пригадати участь в проєкті «7 чудес України», так ми не перемогли, але сам факт участі у фіналі всеукраїнського конкурсу то вже досягнення. Адже змагались ми дійсно з кращими. У 2016 році році, парк увійшов в топ 15 цікавинок Київщини. Про наше міста та парк знімали фільми. Тому все ще попереду. Вітаємо з перемогою.
Джерело: 04563.com.ua

Джерело: Новости Білої Церкви