День звільнень: Олексій Кулеба йде з посади голови Київської ОВА

image
24 Січня 2023, 14:37
Поділитися:

Кабмін провів кадрові зачистки та звільнив низку заступників міністрів, а також голів обласних адміністрацій. В тому числі і голову Київської ОВА Олесія Кулебу.

Таким чином, з посад заступників міністрів звільнено

Вячеслава Шаповалова – заступника Міністра оборони України;Івана Лукерю – заступника Міністра розвитку громад та територій України;В’ячеслава Негоду – заступника Міністра розвитку громад та територій України;Віталія Музиченка – заступника Міністра соціальної політики України.

Підтримано проекти указів Президента України про звільнення:

Валентина Резніченка – Дніпропетровська ОВА;Олександра Старуха – Запорізька ОВА;Олексія Кулебу – Київська ОВА;Дмитра Живицького – Сумська ОВА;Ярослава Янушевича – Херсонська ОВА.

На посаду заступника Міністра економіки України призначено Олексія Соболєва.

Про це поінформував міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.

За словами нардепів, Олексій Кулеба може стати новим заступником керівника Офісу президента України, після того, як з цієї посади звільнився Кирило Тимошенко.

Кулеба перебував на посаді очільника Київської обласної державної адміністрації з початку лютого 2022 року, до повномасштабного вторгнення росії.

До того, як очолити Київську область, він обіймав посаду першого заступника очільника Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Читайте також: Купив маєток за 10 млн грн на Печерську та оформив його на іншу людину: “Слугу народу” Павла Халімона звільнять з посади

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua