День Збройних Сил України урочисто відзначили на Вишгородщині

image
6 Грудня 2019, 15:57
Поділитися:

Урочисті заходи відбулися на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» сьогодні, 6 грудня.

Згідно Указу Президента України від 6 грудня 1991 року № 1934-XII Збройні Сили України — це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості. Збройні Сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України.

В цей день директор музею Іван Вікован та колектив разом з Новопетрівським сільським головою Радіоном Стареньким, депутатським корпусом Новопетрівської сільської ради, головою Асоціації учасників АТО с. Нові Петрівці Віталієм Жавруком, головою ради ветеранів Олександром Мережком, учасниками АТО, воїнами Афганцями вшанували пам’ять загиблих українських захисників покладанням квітів до могили Невідомого солдата.

Учасники заходу оглянули експозицію «Твої сини Україно» та вклонились пам’яті загиблим учасникам АТО Вишгородського району.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх патріотів. Українська армія – це національна гордість, гарант стабільності та безпеки України.

Слава Збройним Силам України!!!

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація