День захисту дітей у Броварах

image
3 Червня 2019, 17:36
Поділитися:

1 червня у Броварах з нагоди відзначення Дня захисту дітей у Броварах відбулись святкові заходи для найменших броварчан.

Цьогоріч центром дитячих розваг стала велика сцена біля літака, на якій відбулися показові виступи спортсменів нашого міста, продемонстрували концертні програми дитячі творчі колективи Палацу творчості дітей та юнацтва, Броварського навчально-виховного об’єднання,  ДЕНЦ  «Камелія», НХМ «Мальва» та ін. Сюрпризом святкування став показ домашніх улюбленців та їх власників в єдиному образі «НА СТИЛІ».

   

Яскраво відбувся   фінал дитячого шоу «Харизма»,  всіх переможців та учасників було відзначено призами. Не менш цікавими були запеклі танцювальні батли, в яких змагались представники різних танцювальних стилів за Кубок “Dance like BRO”. Зібрав багато юних глядачів концерт Pavlik_kidsProduction. Незабутніх вражень додала дітям й паперово-срібляста дискотека.

  

Крім того, працювали презентаційні простори: цікаві фото-зони, творчі майстер-класи,  танцювальні уроки, запуск повітряних зміїв, грумінг-послуги, розмовні англійські клуби, виставки художніх робіт, футбол, конструювання,  робототехніка, ментальна арифметика та навіть перевірка слуху та плоскостопості тощо.

  

Учасники  квесту «Кмітливий БРОшка» отримали брошку з талісманом Броварів – БРО, морозиво,  а деякі з дітей  стали  власниками п’яти головних подарунків. Прикрасили святкування цього дня барвистий ярмарок неповторних hand-made-виробів, смачний фудкорт, розіграші призів, розваги з професійними акторами (аніматорами) та багато іншого, організованого для дітей у Парку культури і відпочинку «Перемога».

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed