День сміху: ТОП-5 легендарних “перлів” київського мера Віталія Кличка

День сміху: ТОП-5 легендарних “перлів” київського мера Віталія Кличка
1 Квітня 2024, 12:38
Поділитися:

В деяких країнах 1 квітня вважається Днем сміху, в інших — Днем дурня. В будь-якому випадку у цей день прийнято жартувати та по-доброму “підколювати” рідних та друзів.

Не дивлячись на те, що “сусід” не полишає спроб атакувати українські міста, редакція 44.ua впевнена, що потрібно знаходити приводи для посмішки, щоб остаточно не “поїхати кукухою”.

Тож пропонуємо згадати культові обмовки мера Києва Віталія Кличка, які стали мемами.

Підготовка до “землі”

Влітку 2015 року Віталій Кличко, коментуючи ситуацію стосовно підготовки до опалювального сезону, закликав киян готуватися до “землі”. Звісно, в ідеалі там мала бути “зима”, та тоді б ця ситуація не потрапила до нашої добірки.

“Кожного з киян я прошу з розумінням ставитися до цієї проблеми, і просив би також усіх киян також з особливою складовою звернутися до проблеми теплозбереження та підготовки до землі”, – заявив тоді Кличко.

Про заступників

На одній з нарад мер столиці заплутався в кількості своїх заступників.

“У мене є два заступники, чотири з яких вже місяць лежать у Кабінеті міністрів. Призначити їх неможливо. Не знаю, чому” , – сказав Кличко.

Сьогодні в завтрашній день….

Фраза мера “сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше, дивитися можуть не тільки лише всі, мало хто може це робити” стала свого часу хітом соціальних мереж.

Мухи і бжели

В одному з ефірів Віталій Кличко сказав: “Викликів дуже багато. Є люди, які бачать позитив, я жартую щодо цього, як мухи і бжели (малось на увазі бджоли, – прим.ред). Бжели шукають квіти, а мухи зовсім інше”.

Замість “після” трохи інше

Під час ковідного карантину мер Києва вирішив прокоментувати власні фотографії, на яких він нібито порушує карантин в одному з ресторанів. Та щось пішло не так. Дивіться самі.

Доречі, в самого мера все добре з самоіронією. Якось він зазначив, що йому байдуже на те, що “Кличко сказав”, головне що “Кличко зробив”.

Раніше ми писали про погодний “апокаліпсис” у Києва: чорне небо, потужний град, а в окремих районах веселка, – ВІДЕО

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua