День сім’ї та День матері в броварському пологовому будинку

image
11 Травня 2019, 13:38
Поділитися:

10.05.2019 року, з нагоди відзначення Дня матері та Дня сім”ї, Броварська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України в черговий раз провела благодійну акцію. Голова Броварського відділення ЧХУ Лілія Драпей та заступник міського голови Лариса Виноградова вручили породіллям та їх новонародженим діткам подарунки від Червоного Хреста Німеччини. 

 
Шестеро малюків – Емілія, Полінка, Діана, Надійка, Данилко та Олександр – отримали на додачу до традиційного «пакунка малюка» від держави, ще й подарунки від Червоного Хреста, а їх батьки – найщиріші вітання та побажання здоров”я та щасливої долі для малечі. 

 
Загалом до пологового будинку завезено 20 подарункових наборів, куди входять памперси та засоби гігієни, тому усі малята, народжені в ці передсвяткові дні, отримають приємні та корисні набори.

 
Як повідомила голова Броварського відділення ЧХУ Лілія Драпей, наразі набори в кількості 500 штук надійшли до Броварів і поступово знайдуть своїх маленьких господарів.
Доречі, щодо “пакунків малюка”, які видаються в рамках ініціативи Кабміну, то вони також наявні у достатній кількості, тож батьки немовлят отримують їх без затримок.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed