День перемоги над нацизмом у Другій світовій: як відзначала Біла Церква

image
10 Травня 2019, 13:10
Поділитися:

У четвер, 9 травня, Біла Церкві разом зі всією Україною відзначала День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Білоцерківці зібралися на мітинг у парку Слави аби вшанувати патріотичний подвиг наших предків.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, на мітингу були присутні народний депутат України Хвича Мепарішвілі, заступник міського голови  Катерина Литвиненко, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Пан Марек Шафін, військовий аташе Посольства Чеської Республіки в Україні Майор Петр Сімак, командир 72-ої окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців полковник Артем Богомолов, Благочинний Білоцерківського району Православної Церкви України Настоятель Церкви Покрова Божої Матері Микола Гопайнич та інші.

Народний депутат України Хвича Мепарішвілі побажав присутнім більше ніколи не знати такого страшного слова як «війна»:

 «Та страшна війна закінчилася, і завдяки вам Україна пройшла крізь неї та отримала перемогу. Сьогодні, на жаль, у нас продовжується інша війна. Хочеться також відсвяткувати перемогу Незалежної України. Я бажаю всім нам перемогти та більше ніколи не знати такого страшного слова як «війна»!» – сказав Хвича Мепарішвілі.

Джерело: Новости Білої Церкви