День народження Gulliver відсвяткував світловим шоу світового рівня (фото)

image
20 Жовтня 2020, 14:49
Поділитися:

20 октября 2020 г. 14:45

17 жовтня одна з найвищих будівель столиці – багатофункціональний комплекс Gulliver – відсвяткував свій 7-й День народження. Вперше день народження пройшов на висоті пташиного польоту. Видовищний онлайн концерт, неймовірне світлове шоу світового рівня, а також розіграш iPhone та автомобіля Subaru Forester.

Про це KV повідомила PR-директорка комплексу Тетяна Атаджанова.

Вона зазначила, що кожного року організатори свята намагаються створити щось особливе, аби здивувати відвідувачів комплексу та киян. Цього разу незвичайною програмою стали світлове шоу та видовищний концерт-перформанс, який пройшов на найвищому даху країни – на висоті 160 метрів.

“Щороку ми намагаємося зробити щось унікальне, цікаве, круте. Цього року у зв’язку з усіма обмеженнями та дотримуючись усіх рекомендацій, ми вирішили привітати наш торгово-розважальний комплекс, киян з цим святом і зробили онлайн-концерт на висоті 160 метрів. На 34 поверсі ми провели і розіграш автомобіля Subaru Forester, а також дев’ятьом щасливчикам дісталися хітові iPhone 11 Pro Max”, – повідомила Атаджанова.

Легендарне авто в преміум-комплектації дісталося лише одному – Сергію Локотєю, який зробив подарунок своїй дівчині, а в результаті тепер мають подарунок обидва.

“Купуючи подарунок для дівчини взагалі не очікував, що зі мною може таке відбутися. Але вірив! І це виявилося правдою, зараз я стою на висоті 160 метрів та тримаю ключі від новенького авто”, – сказав переможець.

Але найголовнішим подарунком для усіх містян став видовищний онлайн концерт за участі таких виконавців як: TVORCHI, Анна Трінчер, KAZKA та TAYANNA. Концерт транслювався на найбільших екранах країни, які розміщені на фасадній частині комплексу Gulliver. А за допомогою якісного звуку можна було відчути масштаб свята, та побачити унікальні кадри Києва з висоти 160 метрів.

в Телеграм

“Це неймовірно і незабутньо точно, тому що я ніколи не виступала на такій висоті, оскільки я боюся висоти, то для мене це був такий міні подвиг. Але оскільки все так було красиво, красива сцена, все дуже безпечно, дуже хороша і надійна організація взагалі самого концерту і самого заходу. Тому я абсолютно розслаблена, вийшла на сцену і відчула себе на якійсь високій горі, де я співаю в Карпатах”, – відзначила співачка TAYANNA.

Завершився концерт найвищим світловим шоу України. О 20.00 дах комплексу Gulliver перетвориться на артоб’єкт, де 280 приладів динамічного світла створювали протягом 15 хвилин ексклюзивне шоу.

За ідеєю шоу, сотні світових променів збільшили висоту Gulliver до небес. Це перший перформанс, в якому взаємодіяли архітектурна форма Gulliver, потужне світло та музика резидента кращої танцювальної радіостанції Kiss FM — Dj Sanny. Світлове шоу розгорнулося на 360 градусів, що дало можливість побачити його з обох берегів Києва, а також у прямій трансляції на екранах Gulliver, Facebook та YouTube.

Розробкою світлового шоу займається компанія Alight — команда, що 15 років створює яскраві світлові шоу світового масштабу.

Читайте: Фасад БФК Gulliver інформує про важливі події в місті та країні

Фото: БФК Gulliver

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона