День молоді в Броварах: фестиваль фарб, бампербол, хіп-хоп, воркаут, «Надихай» та дискотека  

image
18 Червня 2019, 21:48
Поділитися:

30 червня, у неділю, в парку «Перемога» відбудеться святкування Дня молоді. Виконком затвердив план підготовки та проведення, кошторис та положення про проведення святкування. Що передбачено програмою святкування в цьому році, розповіла начальниця відділу сім’ї та молоді Аліна Ярмоленко.

 Відповідно до рішення виконкому, святкування відбудеться 30 червня з 10-00 до 23-00. Безпосередньо святкова концертно-розважальна програма триватиме з 16-00 до 23-00. Святкування відбудеться на трьох локаціях у парку «Перемога»: на головній сцені під аркою, в «Шайбі» та на «Співочому полі» в центрі парку. Головною локацією свята буде сцена.

У «Шайбі» з 16-00 до 19-00 відбудеться  фестиваль фарб «Холі Фест», який став для Дня молоді вже традиційним. Цей захід особливо затребуваний у дітей та підлітків, які приходять цілими компаніями «відірватися» та вихлюпнути емоції. Пакетики із фарбами, які, до речі, цілком безпечні для одягу та шкіри, можна придбати при вході у «Шайбу». Шоу на замовлення відділу сім’ї та молоді проведе місцевий підприємець у сфері розваг, який гарантує музику, танці, конкурси на свіжому повітрі.

На «Співочому полі» у центрі парку з 16-00 до 19-00  відбудеться  розважальна гра «Бампербол». А ось такого в Броварах ще не було: бампербол – незвичний «футбол» у кульках із ПВХ-матеріалу, діаметром до 1,5 метра. Команди надягають на себе ці «скафандри» та намагаються зграбно грати у футбол. Ці розважальні спортивні змагання, в першу чергу, для людей з гарною фізичною підготовкою та непересічним почуттям гумору. Ці дві локації налаштовані на молодіжно-сімейні розваги і будуть цікаві як для маленьких дітей, так і для їхніх батьків та молоді. Не лише учасникам, а й глядачам забезпечені гарний настрій та море емоцій.

Щодо подій на головній сцені, то розпочнеться усе о 18-30 шоу «мильних бульбашок» біля сцени. Це буде цікаво навіть наймолодшим відвідувачам парку.

Далі програмою передбачено нагородження найкращих молодих спортсменів та студентів  нашого міста. Усього планують нагородити 8 молодих людей, кожен із яких отримає подарункові сертифікати.

Після нагородження  виступатимуть танцювальної студії хіп-хопу від MaxiDanceSchool, студії східних танців Belly Dance та воркаут. Виступи чергуватимуться з проведенням 4-х конкурсів із призами. У тому числі, конкурсу смс-повідомлень на краще привітання з Днем молоді.

Відкриватиме  музичну частину програми наша землячка Наталя Повстяна – учасниця шоу «Голос. Діти» та «Голос. Дорослі».

Головною родзинкою свята має стати  виступ молодого рок-гурту «Надихай», який розпочнеться о 20-20. Усього гурт виконає 14 композицій та буде на сцені близько 1 год 15 хвилин. Творчість гурту закликає не лише їх слухати, але й танцювати. На тих, хто бажає продовжити танцювальний вечір, чекає дискотека із ді-джеєм, яка завершиться о 22-30.

Ведучим свята до Дня молоді  буде наш зірковий земляк Максим Забаштанський. 

Також для усіх охочих у затінку влаштують тематичну фотозону, яку надали спонсори святкування.

Кошторис свята складає 101 800,0 грн. Найбільше коштує оплата послуг із оренди світлодіодного екрану та музичної апаратури. Виступ рок-гурту «Надихай» обійдеться міському бюджету  в 7,0 тис.грн, виступ діджея  – у 6,6 тис.грн, оплата послуг ведучого – у 10,8 тис.грн. Не обійдеться без гелієвих кульок із тематичним друком, на що витратять  майже 10,0 тис.грн (хоча використання таких кульок зараз дуже дискусійне з огляду на питання екології).

«Насправді, підготовка була дуже кропітка. Ми проводили анкетне опитування молоді по школах та торгових центрах: які гурти ви бажаєте бачити на святкуванні? –  розповідає начальниця відділу сім’ї та молоді Аліна Ярмоленко. – Найбільш затребуваними були гурти «HardKiss», «Козак-системс», «Без обмежень», «PianoBoy». Але, по-перше, ці групи мають щільний графік і виступають не лише в Україні, по-друге, це питання вартості. Усі ці гурти коштують від 100 тис.грн за виступ, що, на жаль,  не вписується в наш кошторис».

За словами Аліни Ярмоленко, також дуже трудомістким виявився сам відбір претендентів на нагородження, як кращого представника молоді. Відомості про найкращих молодих спортсменів надав  відділ фізичної культури та спорту, а найкращих представників студентства відбирали шляхом надсилання запитів у київські ВНЗ. Як зазначає начальниця відділу, вузи повідомили про 166 таких студентів родом із Броварів. Із них та тих студентів, які навчаються у місті, і оберуть найдостойніших, повідомила Аліна Ярмоленко. «Але тим, хто не потрапить у число нагороджених, втрачати надію не треба: цією осені у рамках міської Програми «Молодь Броварів» 10 студентів отримають іменну стипендію від міського голови у розмірі 15 тис.грн», – повідомила  чиновниця.

На святкуванні чергуватиме екстрена медична допомога та поліція. Організатори свята сподіваються на молодіжно-сімейний формат святкування, який відбудеться без зловживань алкоголем.

Ангеліна Козлова

Фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари