День молоді 2019: як святкуватиме Біла Церква

image
24 Червня 2019, 15:36
Поділитися:

Цьогоріч святкування Дня молоді, що відбудеться 30 червня, буде наповнене різноманітними локаціями та активностями, зокрема на білоцерківців чекають майстер-класи, лекції, конкурс ВелоМіс-2019, концерт, вогняне шоу та багато інших, не менш цікавих заходів.

Святкування розпочнеться о 09:00 з четвертого міського молодіжного фестивалью вуличного мистецтва «Вільні стіна». На вулиці Леся Курбаса молоді талановиті художники змагатимуться за звання кращого.

На Торговій площі буде функціонувати територія сімейного відпочинку, де усі бажаючі зможуть пограти у об’ємні ігри (хрестики нолики, доміно, дартс, тощо). Для малюків тут працюватиме аква-грим та мехенді. Окрім цього, будуть діяти фотозони, ігротека та сімейна мапа мрій. 

З 15:00 проведуть майстер-класи від студії “Magic dance”, школи воїнських мистецтв Віктора Краєвського. У цей же час розпочнеться конкурс ВелоМіс-2019. Серед велосипедисток Білої Церкви обиратимуть кращих в 5-х номінаціях: 

ВелоМіс-2019. Біла ЦеркваВелоВдача-2019. Біла ЦеркваВелоРозумниця-2019. Біла ЦеркваВелоЛайк-2019. Біла Церква.ВелоАвація-2019. Біла Церква.
Усім переможницям номінацій організатори обіцяють подарунки.

Фуд-корт буде облатовано на вулиці Лесі Курбаса. Тут білоцерківці зможуть поласувати стравами приготованими на мангалі. 

З 19:00 на головній сцені виступатимуть гурт “Глен Моранж”, “ZBSband” та “Letay”. На завершення свята, о 21:50 відбудеться вогняне шоу. 

 Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook

Джерело: Новости Білої Церкви