День міста Бровари-2019: що, де та коли?

image
10 Вересня 2019, 22:24
Поділитися:

21 вересня з 11 год у парку «Перемога» розпочнеться святкування Дня Броварів. Цього року святкування дня народження нашого міста відбуватиметься в межах проєкту «Сусіди».

Основні локації святкування розташують у парку «Перемога». Там заплановано поставити 4 тематичні сцени, які представлятимуть 4 умовні мікрорайони міста – Масив, Торгмаш, Старе місто та Нове місто (від вул. Тараса Шевченка до Терміналу). Фестиваль, який стартує в парку об 11 год, має розповісти про дружні стосунки між різними частинами Броварів.

Окрему локацію в парку навколо літака відведено підприємствам Броварів, де можна познайомитися з потенційними роботодавцями. Між 12:00 та 13:00 у межах заходу відбудуться «GooGoo старти» – повзункові перегони. О 13:00 та 14:30 – тематичні ігри. О 17:00 на великій сцені розпочнеться святковий концерт за участі сучасних зірок: театру пісні «Джерела», співачки «TAYANNA» (Тетяни Решетняк),  IVANА NAVI (Іван Сяркевич) та Насті Каменських. Вечір завершиться дискотекою від DJ KONSTANTIN OZEROFF.

Також читайте:

1). «Сусіди»: організатори представили нову концепцію проведення Дня Броварів

2). День Броварів: на повзункові перегони «GooGoo старти» запрошують малюків до 14 місяців

3). Культурні події вересня 2019-го: День Броварів, художні та літературні заходи – ОГЛЯД

Більш детальніше, що, де та коли відбуватиметься 21 вересня у Броварах, можна дізнатися зі схеми програми святкування.

Джерело: Трибуна Бровари