День єднання України!»: як його відзначили гвардійці Міжнародного центру Нацгвардії

image
27 Березня 2022, 21:33
Поділитися:

16 лютого у Міжнародному центрі Національної гвардії вперше відзначили День єднання. На стройовому плацу о 10 00 годині був проведений урочистий ритуал підняття Державного Прапора України з виконанням Державного Гімну.

Синьо-жовтий прапор об’єднує всіх нас, українців, у боротьбі за Незалежність. Ми – представники великого, волелюбного та відважного народу з тисячолітньою історією.

«Всі ми – єдине ціле нашої країни. Завдяки нашим дружнім та злагодженим діям існує така потужна, сильна та незламна держава. Ми, гвардійці, стоїмо на варті правопорядку та безпеки, захищаємо суверенітет та територіальну цілісність України. Ми готові до любих викликів та в будь-який час стати на захист Батьківщини! Україна єдина!», – сказав на початку урочистого ритуалу начальник Міжнародного центру полковник Олександр Крячко.

Зараз, на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, набуває особливої ваги зміцнення стійкості та посилення консолідації наших громадян.

Слава Україні! Переможемо разом!

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама