День державної служби України – Сквира.info

image
24 Червня 2019, 13:10
Поділитися:

В залі райдержадміністрації зібралися державні службовці району різних років щоб відзначити День державної служби України. Тут були і ветерани праці і зовсім молоді спеціалісти, що обрали своєю роботою непростий шлях служіння державі.

З вітальним словом звернувся голова райдержадміністрації В.В.Галюк:

“Основними

цілями і завданнями державної

служби є сприяння незмінності конституційного ладу, створення умов для відкритого громадського суспільства, захист прав і свобод громадян, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади, відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції.”

– Хочу сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь нашого району та усім ветеранам державної служби, які багато років життя віддали служінню державі.- наголосив Василь Васильович.

Голова РДА В.В.Галюк вручив відзнаки кращим працівникам структурних підрозділів державної служби району,що належно виконують покладені на них обов’язки, а також помічнику-консультанту депутата Київоблради Л.П.Глиняного Т.Г.Власюк, яка свого часу працювала головою райдержадміністрації.

Державних службовців привітали голова районної ради В.В.Гриша від себе та від імені народного депутата України В.І.Гудзенка, помічник-консультант депутата Київоблради Л.П.Глиняного Т.Г.Власюк, начальник Сквирської ДПІ Білоцерківського ГУ ДФС у Київській області Л.М.Марченко, сільські голови с.Шамраївки В.П.Левіцька, с. Малі Лісовці Б.В.Свінцицький та секретар Рогізнянської сільської ради Л.В.Гуменюк та нагородили кращих держслужбовців.

 

Ветеранам державної служби були подаровані квіти.

Присутні вшанували Хвилиною Мовчання ветеранів державної служби, що не дожили до сьогоднішнього професійного свята.

Державні службовці з задоволенням прослухали невеличкий концерт аматорських виконавців.

 

 

Джерело: Сквира.info