День Броварів: на повзункові перегони «GooGoo старти» запрошують малюків до 14 місяців

image
13 Серпня 2019, 10:20
Поділитися:

21 вересня Бровари святкуватимуть День народження, який цього року відбуватиметься у вигляді фестивалю під гаслом добросусідських стосунків мікрорайонів і має назву «Сусіди». У рамках фестивалю, вперше в нашому місті організовано повзункові перегони «GooGoo старти». До участі запрошують малюків до 14 місяців та їхніх батьків. Для цього треба встигнути зареєструватися до 10 вересня.

Як зазначено в події в соцмережі FB, перегони «GooGoo старти» відбудуться в парку «Перемога» 21 вересня з 12:00 до 13:00.

«У вас росте маленький бешкетник? Він ще не ходить, але швидко та впевнено повзає? Подаруйте своїй родині неймовірні емоції, а дитині перший досвід змагань – реєструйте малюка для участі в повзункових перегонах «GооGоо Старти», –  йдеться у повідомленні.

Щоб узяти участь у перегонах, необхідно заповнити анкету до 10 вересня за посиланням https://forms.gle/KndvUibFeYEDG7s87 . Протягом 5 робочих днів організатори надішлють підтвердження про реєстрацію на вказаний e-mail в анкеті. Всіх призерів та учасників змагань нагородять фірмовими подарунками від ТМ «GooGoo kyiv».

Окрім цього, на фестивалі «Сусіди» з 10:00 до 22:00 в парку «Перемога» працюватимуть 5 великих сцен із денною програмою, де на броварчан та гостей міста очікують різноманітні розваги і активності: футкори, атракціони, майстеркласи, вікторини та ярмарки. На великій сцені відбуватиметься вечірній концерт за участі сучасних зірок: театру пісні «Джерела», співачки «TAYANNA (Тетяна Решетняк),  IVANА NAVI, (Іван Сяркевич) та Насті Каменських. Вечір завершиться дискотекою від DJ KONSTANTIN OZEROFF.

Джерело: Трибуна Бровари