«Дельтівців» відзначили за хорошу роботу

image
2 Лютого 2020, 23:36
Поділитися:

«Дельтівців» відзначили за хорошу роботу «Дельта» брала участь в зібранні «Громадська безпека + 380», яка відбулася в приміщенні Ірпінської міськради.

 «Громадська безпека + 380» була створена у травні 2019 року громадськими формуваннями міст Вишневого, Обухова, Ірпеня, Українки, а згодом до спілки приєднались громадські формування Борисполя та Боярки. Метою діяльності спілки є протидія злочинності та допомога поліції у забезпеченні правопорядку. Учасники зібрання підвели підсумки діяльності за 2019 рік та визначили спільний план правоохоронних дій на 2020-й. В заході також брали участь представники Київської ОДА, поліції та інших організацій.

На прохання голови спілки, найбільш активних учасників формування «Громадська безпека + 380»(зокрема, командира ГФ «Спецзагін «Дельта» Сергія Кріпака та його заступника Валентина Бугу) представники духовенства нагородили почесними відзнаками Української православної церкви. Заступника командира Петра Данька відзначили подякою керівництва ГУВС України в Київській області.

«Дельтівці», разом з іншими учасниками спілки докладають максимум зусиль для прийняття Верховною Радою України Закону про муніципальну варту.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради