Декілька районів Києва залишаться без опалення та гарячої води: що сталось

image
11 Листопада 2023, 11:23
Поділитися:

На вихідних у Києві, 11-12 листопада, комунальники проводитимуть технічні роботи на одному з теплоджерел столиці. Тому у кількох районах міста перекриють опалення і гарячу воду.

Про це повідомляє пресслужба «КП Київтеплоенерго».

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Так, від 6:00 ранку 11-го листопада до 6:00 ранку 13 листопада КП «Київтеплоенерго» проведе технічні ремонтні роботи на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом’янського та Дніпровського районів Києва.

Як пояснили комунальники, необхідність ремонту зумовлена потребою виконати позапланові заходи для підвищення надійності теплопостачання під час проходження опалювального сезону.

На період проведення ремонтних робіт постачання опалення та гарячої води буде призупинене. Наші служби працюють в посиленому режимі, щоб оперативно відновити постачання послуг, – йдеться у повідомленні.

Як ми писали, у центрі Києва зранку 2 листопада сталося пошкодження трубопроводу, внаслідок чого вулицю залило окропом. Порив стався близько 10:00 на вулиці Ділова.

Також повідомляли, що фахівці «Київпетлоенерго» надали мешканцям столиці декілька рекомендацій, які дозволять комфортніше прожити майбутню зиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua