Де замовити новорічний стіл в Ірпені?

image
29 Грудня 2020, 16:39
Поділитися:

Зустріч Нового 202 року вже на носі, а святкове меню не готове? Немає часу і бажання стояти біля плити у переддень святкування? Тоді у нас є гарна новина! 
Цьогоріч сімейний ресторан італійської кухні «RestoPresto» у самому серці Ірпеня пропонує готове святкове меню до столу за доступною ціно. Тут вам не тільки підготують частування до новорічного столу, а й доставлять делікатеси вчасно.

У «RestoPresto» уже діє спеціальна пропозиція до новорічного столу: ви можете заздалегідь замовити усі свої улюблені страви
Крім того, ресторація розробила спеціальний новорічний м’ясний сет всього за 1400 гривень до якого входять: брускети (прошутто, ростбіф тонато, овочі гриль), салат з телятиною гридь і смородновим BBQ соусом, салат “Цезар”, ребра BBQ, свинний стейк, картопля по-домашньому та фокача. 

Якщо ви обожнюєте рибу, то рибний сет заакційною ціною 1750 гривень спеціально для вас! Тут ви отримаєте: брускети (лосось, овочі гриль та капрезе), картопляні медальйони з анчоусами, севіче з тунцем, салат з лососем, карамелізоване філе лосося, стейк з акули, овочі грлиь, карптоплю по-домашньому та фокача. Тут смачно все!

Попереднє замовлення ви можете зробити за 2 дні у адміністратора ресторану або за телефоном 063 108 11 01.
Більше детальної інформації та сезонних пропозицій шукайте на офіційній сторінці ресторації у фейсбук. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня