Де забиватися у Києві: ТОП-7 кращих тату-студій столиці для втілення ідей на шкірі

Де забиватися у Києві: ТОП-7 кращих тату-студій столиці для втілення ідей на шкірі
11 Жовтня 2024, 12:34
Поділитися:

Татуювання – це більше, ніж просто малюнок на шкірі, це спосіб самовираження та мистецтво, яке супроводжує людину все життя. Якщо ви давно мріяли про татуювання або вирішили втілити нову ідею на тілі, Київ пропонує багато варіантів. Журналісти 44.ua підготували добірку найкращих тату-студій Києва, які поєднують професіоналізм, високий рівень гігієни та різноманітність стилів.

І перша тату-студія в нашій добірці – “BLUR”, яка розташована в самому серці Києва, на Подолі, і є місцем, де мистецтво та професіоналізм поєднуються у кожному татуюванні. Майстри студії мають понад 5 років досвіду, а також художню освіту, що гарантує індивідуальний підхід та високий рівень майстерності.

За час роботи студії її фахівці провели більше 2000 сеансів та створили близько 1000 унікальних татуювань. У BLUR працюють чотири тату-майстри, а також фахівець із пірсингу, що дозволяє задовольнити найрізноманітніші запити клієнтів.

Адреса: вул. Волоська, 50/38.

“Alliance Tattoo” – це одна з провідних тату-студій Києва, де створюють якісні художні татуювання в комфортних та сучасних умовах. Кожен клієнт тут отримує окремий кабінет, обладнаний спеціалізованою кушеткою для татуювань, плазмовим телевізором із кабельним ТБ та доступом до Wi-Fi, що робить сеанс максимально приємним і зручним.

Ціни на послуги:

невелике тату (1 година): 1300-2000 грн;маленький сеанс (до 2 годин, тату середньої складності): 2500-4000 грн;стандартний сеанс (4 години): 5000-7000 грн;великий сеанс (тату середньої складності): 8000 грн;денний сеанс (6-8 годин і більше): 8500-10000 грн.

Адреса: вул. Антоновича, 170/1Б.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

“Планета Тату” – одна з найстаріших тату-студій Києва, яка працює вже понад 18 років. Вона відома як організатор першого в Україні Міжнародного тату-фестивалю “Tattoo Collection”, що зробило її справжнім центром тату-культури в країні. З першого дня свого існування команда студії прагнула показати суспільству, що татуювання – це справжнє мистецтво, і блискуче справляється з цією місією.

У студії працюють понад 10 майстрів найвищого рівня, що спеціалізуються на різних стилях: реалізм, кольоровий реалізм, Old School, Black & Gray, портрет, Dotwork, акварель, графіка, New School, лайнворк. Це означає, що ви зможете обрати будь-який стиль і отримати татуювання від справжніх професіоналів.

Ціни:

вартість татуювання від 1400 грн;вартість татуювання від 1600 грн, якщо його виконує ТОП-майстер.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 72, ТЦ Олімпійський, 2 поверх (місце 2.15).

Якщо ви шукаєте студію для якісного татуювання, то “VeAn TATTOO & PIERCING” – ідеальний варіант. Це найбільша міжнародна мережа тату-студій, яка представлена в різних містах Польщі, Німеччини та України. У Києві салон розташований у центрі міста, що робить його зручним для відвідування.

Студія пропонує послуги до 10 професійних майстрів, які спеціалізуються на різних стилях: від мінімалістичних та кольорових татуювань до чорно-білих робіт і зображень персонажів із фільмів чи мультфільмів. Тут кожен знайде свій стиль і отримає індивідуальний підхід. До того ж, на перше татуювання діє приємна знижка у розмірі 25%.

Ціни: мінімальна вартість татуювання – 1000 грн. Далі ціна залежить від розміру, складності ескізу та вибору майстра.

Адреса: вул. Січових Стрільців, 79.

“Free Art Tattoo” – це студія, розташована в самому центрі Києва, яка пропонує послуги 11 досвідчених майстрів. Незалежно від стилю, розміру чи складності вашого майбутнього татуювання, у Free Art Tattoo обіцяють якісне виконання будь-якої ідеї. Завдяки майстрам, які спеціалізуються на всіх можливих стилях, ви зможете втілити найсміливіші творчі задуми.

Ціни:

мінімальна вартість сеансу (невелике татуювання) – 1200 грн;вартість повного сеансу (5-8 годин) – від 250 до 300$, залежно від майстра.

Адреса: вул. Мішуги, 10.

“LAMARCH TATTOO” – це стильна молодіжна студія, де працюють 12 досвідчених майстрів, кожен зі стажем понад 5 років. Студія орієнтована на тих, хто хоче вирізнятися оригінальними татуюваннями, будь то кольорові або чорно-білі малюнки. У “LAMARCH” приділяють особливу увагу деталям, тому кожен клієнт отримує неповторний ескіз. Як приємний бонус – консультація і розробка ескізу безкоштовно.

Ціни:

міні-тату (5-10 см) – 1500-2000 грн;мідл-тату (10-15 см) – 2000-4000 грн;один сеанс (тату 20+ см) – 6000-8000 грн;перекриття/корекція – 2000-8000 грн.

Адреса: вул. Володимирська, 89.

І остання тату-студія в нашій добірці – “Derem”. Це унікальна тату-студія, яка позиціонує себе як простір для творчості та неординарності. Власники студії вважають, що важливо підтримувати ініціативність і сприяти поширенню тату-культури в Україні. У “Derem” створено футуристичний інтер’єр, де є чайний бар, балкон з мальовничим краєвидом та колонка для улюбленої музики, що робить процес татуювання комфортним та приємним.

Майстри студії працюють у різних стилях, таких як фріхенд, мікрореалізм, handpoke та багато інших, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Адреса:вул. Обсерваторна, 17.

Також ми розповідали про те, де в Києві скуштувати смачну вуличну їжу.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua